Hold ikke din iværksætter idé for dig selv

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Cecilie Lea Lisberg Holst er 33 år gammel, hun har 2 børn plus en bonus.

 

Cecilie har stiftet virksomheden Zoles sammen med en anden.

 

Sammen har de udviklet en 3D-teknologi, der kan designe indlægssåler og 3D-printe dem. De designes specifikt til kundens fødder og behov og passer perfekt i de sko de skal ligge i.

 

Virksomheden har allerede 3 ansatte udover Cecilie og hendes partner, samt 2 eksterne konsulenter.

 

Cecilie er oprindeligt markedsføringsøkonom, har gået på London college of fashion, er uddannet motion designer og så er hun også digital konceptudvikler.

Cecilie Lea Lisberg Holst

Efter Cecilie blev mor, og hun opdagede, at hun ikke kunne jonglere studie, fritidsjob og rollen som mor, besluttede hun sig for at starte et markedsførings bureau. Her havde hun mulighed for at arbejde på de tidspunkter hendes datter hun sov.

 

Undervejs i iværksætter processen, opstod den første idé omkring Zoles. Her fik hun i sin tid, en pose penge fra Young Entrepreneurs der skulle være med til at finansiere udviklingen af et software, som skulle gøre det muligt at sammenligne foddata med skodata.

 

Siden hen er visionen omkring Zoles blevet udviklet.

 

Første hik-up på vejen i udviklingen, var at skobutikkerne ikke kunne give dem den data omkring skostørrelserne som de havde brug for. Ikke fordi skobutikkerne var uvildige, men simpelthen fordi de ikke kendte de data.

 

Men Cecilie kunne godt lide tanken om at den sko kunden køber, faktisk passer til kundens fødder.

 
”Over 50% af returneringer af sko ved online handel, returneres på baggrund af forkert pasform”

Cecilie Lea Lisberg Holst

De første 3 år af Zoles eksistens brugte de på at udvikle den software de bruger i dag, og så brugte de utrolig lang tid på at lære omkring anatomi.

 
 

Det er kun 2 år siden, at deres første produkt blev 3D printet, og da de ikke havde nogle indtægter i projektet endnu, lavede de et lille opslag i lokalavisen, hvor de inviterede folk ind til en prøve, hvilket havde stor effekt.

 
 

Og siden er det gået hurtigt.

 
 

I dag er de online, hvor man kan bestille sålerne.

Cecilie arbejder meget og hun mener, at det er vigtigt, at man gør op med sig selv om hvilken type mor man kan vil være, hvilken type familieliv man gerne vil føre.

 

Cecilies børn bliver, for så vidt muligt, inddraget i virksomheden. De kan godt komme med en tur på virksomheden i weekenden og hjælpe med labels, foldning af papkasser og lign.

 

Er du en succes Cecilie, eller hvad er dit kriterie?

 
”Hvis man kan måle succes i milepæle, så er jeg en succes”
 

Men Zoles har store verdensplaner. Cecilie forventer at de har indtaget Europa indenfor 5 år, og om 10 år, forventer hun at de er blevet opkøbt, og når det sker kunne hun godt tænke sig at holde fri et par måneder.

 

Cecilies første råd til dig som overvejer at starte op som iværksætter, er at du skal være realistisk. Der er selvfølgelig forskel på brancher, men vær realistisk omkring din tid.

 

Lad være med at forvente at du fra begyndelsen af, kan arbejde 30 timer og høste 50.000,- om mdr.

 

Cecilie mener, at økonomi er det der afholder flest iværksættere fra at gå i gang med at udleve deres drøm.

 

Cecilies andet råd er, at du skal lave en forretningsplan. Ikke nødvendigvis en fyldestgørende forretningsplan, men det vigtige omkring markedet, konkurrenter og lign. Udbud og efterspørgsel.

 

Cecilies tredje råd er, at du skal netværke. Brug fysiske og online fællesskaber som dine kollegaer, søg sparring, råd og vejledning. Hjælpen er tæt på når du benytter dig rigtigt af det.

Det er også et godt sted at få feedback på ens tanker.

 

Udover de 3 råd, er det vigtigt at du har baglandet i orden. I skal have en seriøs snak om økonomi og familiekonstellationen, så du er sikker på at alt er i orden privat.

 
 

Cecilies anbefalinger:

Jesper Buchs bøger

Væksthusene rundt omkring i Danmark har iværksætterkonsulenter ansat, og er rigtig gode til at hjælpe med spørgsmålene.

Cecilie Lea Lisberg Holst

Hvad med iværksætter mindsettet?

Ifølge Cecilie skal man som iværksætter have et positivt mindset. Det går op og ned i iværksætterlivet og du vil opleve nederlag, derfor er det vigtigt at have fokus på det positive og komme videre. Lær hvor pytknappen sidder.

 

Og tag ikke kritik personligt. Brugt det konstruktivt, og tilret produktet eller ydelsen, så det passer til forbrugeren.

 

Et sidste råd fra Cecilie er at du ikke skal holde dine kort for tæt på hånden. Få talt om din iværksætter idé. Det kunne være du mødte en partner i det, eller nogen der har mulighed for at løfte dig eller dele deres netværk med dig.

 
 
 

Du kan læse mere om Cecilie, virksomheden Zoles og hvor du kan købe sålerne på følgende links:

 

Hjemmeside https://www.zoles.eu/da/

 
 

Instagram https://www.instagram.com/zolesdk/

 
 

Facebook https://www.facebook.com/zolesdk/

 
 

Cecilies private instagram profil https://www.instagram.com/ceclis/

 
 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her

 
 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #digitalstrategi #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #startuplife #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #iværksætterdrømmen #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivduønsker #skabdetlivdudrømmerom #kvinderitech #femaletechfounders #sportstechdenmark #zolesdk #3dprint #madeindenmark #luksusfordinefødder #3dprinting #shoeinnovation #såler

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)