Iværksætter med hjertet som kompas

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Mette Guldager er 34 år gammel og mor til 2. I hendes forretning arbejder hun som spirituel vejleder og mentor.

 

Mette har siden barns ben haft drømmen om at blive selvstændig, og efter barslen med hendes andet barn, blev hun ledig og fik derfor muligheden for at starte op.

 

På Mettes tidligere job, var hun en overgang stress sygemeldt fra, og da hun så blev ledig, var hun så heldig, at få en jobkonsulent der var interesseret i at hjælpe hende i en anden retning, end det arbejde hun kom fra.

 

Mette blev uddannet coach, tog på flere forskellige spirituelle kurser, og følte sig efterfølgende klar til at blive selvstændig.

Mette Brink Guldager

Hun fik hendes CVR nr., i første omgang for at sætte streg under det hun altid har drømt om.

 

Mettes klienter er primært kvinder. Hun guider dem videre i deres liv, lærer dem at være i tilliden til sig selv og deres proces. Mette bruger bl.a. orakel kort og kanaliseringer.

 

Det der sker er, at vi mennesker bliver født og sat i et institutionsliv, og har et samfund der retter os ind, og nogen gange stopper nogle mennesker op, og opdager at de ikke har sig selv med på denne rejse.

 

Vi opdager simpelthen at vi ikke passer ind i den retning, vi er blevet sat til at følge. Her kan Mette hjælpe med at guide dig i den rigtige retning.

 

Mette har også faste konsulenttimer hos en anden kvindelig iværksætter der også er indenfor det holistiske felt. Ca. 20 timer ugentligt har hun, hvor hun hjælper hun med at pakke og registrere vare.

 

Vækstambitionerne er der, men det vigtigste for Mette, er at hun kan få lov at leve af at være selvstændig.

Mette Brink Guldager

Mette første råd er at du skal mærke efter. Find ud af hvad det er for en længsel du mærker. Har det noget med arbejdet at gøre.

 
 

Og så søg sparringen hos andre selvstændige kvinder, så du kan mærke ind i dig selv og finde ud af om iværksætterlivet er noget for dig.

 
 

Mettes andet råd er at du skal finde ud af på hvilket plan du gerne vil starte op på. Hobby, deltid, fuldtid. Hvor er du i dit. Har du børn, mand eller andre ting der skal koordineres.

 
 

Og så overvej om det er en webshop, noget vidensbaseret eller en fysisk butik.

Mettes tredje råd er at du skal blive mere konkret. Få dig evt et CVR nr, der kan sætte en streg under at det er den her vej du vil gå.

 

Og så overvej, hvilke ting det er du ikke selv skal ordne. Skal du have hjælp til bogholderi eller hjemmeside eller andet, så find den hjælp.

 

Det er vigtigt at du hele tiden har dig selv med i processen og mærker efter løbende.

 

Mette anbefaler

Personligt har Mette brugt Instagram rigtig meget, og oplever at mange er startet op på den platform

 

Erhvervsråd i de enkelte kommuner med iværksætterkonsulenter

 

Det er vigtigt at du har et mindset der lyder: ”det her kan jeg godt!”

 

Der er en tendens i Danmark til, at iværksætteri bliver slået ret stort op, men du skal ikke være bange for at springe ud i det. Det er ikke farligt. Det værste der kan ske, er at du er nødt til at lukke igen.

 
“Det er faktisk nødvendigt at du fejler, for at kunne lære og blive bedre!”
 

Mette har eksempelvis udbudt et kursus, som ingen ville have, og det var pinligt, men kigger hun indad, så havde hun ikke sig selv med.

 

Det er nødvendigt at du brænder for dine produkter. Jo mere du brænder for det, jo mere kan dine kunder mærke dig.

 

Hav tillid til at tingene kan forandre sig. Det er vigtigt at du er åben overfor at afvige fra din plan. Mærk efter hvad der føles godt for dig og hav tillid til processen.

 

Mette helt store opfordring til dig her, er at du skal springe ud i det. Det er bare sådan at vi stort set aldrig fortryder det som vi har gjort.

 
“Hav tillid i processen, og vid, at hvis det ikke går, så er det fordi der er noget andet der venter!”
 
 

Du kan læse mere om Mette, hendes forretning og det hun tilbyder lige her på hendes Instagram profil.

 
 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.

 
 
 
 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #digitalstrategi #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #startuplife #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #iværksætterdrømmen #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivduønsker #skabdetlivdudrømmerom #selvkærlig #sårbar #åben #åbenhed #kærlighed #spirituel #udvikling #rejse

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)