Flere stressperioder blev startskuddet for livet som iværksætter med Susanne Vestergård

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Susanne Vestergård er 55 år gammel og bor i Århus med hendes mand og deres 2 børn.

Hun driver sin egen klinik hvor hun udover fysiurgisk massage tilbyder nada akupunktur, meridian massage, ansigtsmassage og en række andre behandlingstilbud.

Susanne startede hendes iværksætter virksomhed, med at hun fik en plads i det lokale fitnesscenter og byggede langsomt hendes virksomhed op derfra.

Hun startede hendes virksomhed ved siden af hendes arbejde, hvor hun et par gange har været nede med stress ift. hendes fuldtidsarbejde som social og sundhedshjælper, og i det hun tidligere i sit liv, har været tiltrukket af arbejdet som fysioterapeut gav det mening for hende at prøve selv.

Susanne Vestergård
Susanne Vestergård

Men fysioterapeutuddannelsen tager 3-4 år, så i stedet for at tage uddannelsen, valgte hun i stedet at tage kurser/uddannelser indenfor fysiurgisk massage, Nada og lign.

Susanne startede hendes virksomhed kort før covid-19 lukkede Danmark ned, hvilket selvfølgelig betød at hun måtte pause virksomheden og i stedet gå tilbage til en ansættelse som social og sundhedsassistent.

Så da Corona var ovre, skulle Susanne starte forfra med at bygge hendes virksomhed og klientel op, men alligevel har det gjort en kæmpe mental forskel for hende, at blive selvstændig.

Som social og sundhedsassistent er de meget målt på tiden og de (red. Social og sundhedsassistenter) når ikke altid den omsorg og det nærvær der er vigtigt for de ældres helbred, og som selvstændig kan Susanne vælge at afsætte ekstra tid til hendes klienter og netop selv styre hendes tid.

Hør hele Susannes iværksætterhistorie, hvilke drivkræfter der ligger bag hendes kærlighed for det selvstændige liv og hvor hun fik hjælp til at starte op.

Hvis du vil lære Susanne og hendes virksomhed bedre at kende, og måske endda bestille en tid hos hende, så tjek følgende links:

Hjemmeside https://susannevestergaard.dk/

Instagram https://www.instagram.com/massoersusanne/

Facebook https://www.facebook.com/massoersusannevestergaard

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/susanne-andersen-5512bbb3/

Book en gratis afklaringssamtale til mit 1:1 forretningsudviklingsforløb og bliv flyvende med din nye eller etablerede virksomhed:

https://kvindeligeivaerksaettere.dk/kurser-og-ydelser/forretningsvejledning/

Følg også med for mere inspiration til din iværksætter rejse lige her:

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)