Det med at blive selvstændig, er den absolut mest personlige udviklingsvej

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Maj Schou Rasmussen er 35 år gammel, har 2 børn og så ejer hun virksomheden majselv.dk.

 
 

Her tilbyder hun sig som clairvoyant, hvor hun arbejder med menneskers selvudvikling, med fokus på det spirituelle element.

 
 

Maj er oprindeligt uddannet skolelærer, og da hun hele livet har interesseret sig for det spirituelle element, to hun også en uddannelse som clairvoyant.

 
 

Som skolelærer gik Maj ned med stress, da det blev rigtig svært for hende at være i.

Maj Schou Rasmussen

Efter hun var blevet raskmeldt igen og gik ledig, forsøgte hun sig med nogle lærervikar stillinger, som hun ikke trives i.

 

Derfor beslutter Maj, for 3 år siden, at give sig i kast med clairvoyance, som hun sideløbende havde holdt ved lige med prøvekaniner.

 

Og for 1½ år siden droppede hun dagpengene og har siden levet fuldtid af sin forretning.

 

Maj fortæller at alle i bund og grund kan lære at blive clairvoyante, og at hun oplever at sensitive mennesker har nemmere ved at lære det end andre.

 

Hun nyder at kunne tilrettelægge sine egne timer for hvornår det passer hende bedst at arbejde. Hendes mand har et 8-16 job, og de har faktisk svært ved at se hvordan det ville kunne hænge sammen for dem, hvis Maj var bundet af det samme, så selvom det er hårdt og der ligger mange timer i et iværksætteri, så er det den bedste løsning for dem.

Maj Schou Rasmussen

Maj føler sig som en succes.

 
 

For hende er succeskriteriet, at hun er glad for det hun laver. Selvfølgelig skal hun også kunne leve af det, og derfor blev hun jo også iværksætter.

 
 

Friheden til at kunne gøre tingene når det passer hende, er en succes.

 
 

Hun har også vækst ambitioner. Nu har hun været i gang i 3 år. Har et godt overblik og et godt flow, at hun er klar til at vækste.

Majs første råd til dig der overvejer at starte op som selvstændig er, at du bare skal gøre det.

 

Hvis du sidder med den mindste lyst, nysgerrighed eller tanke om din hobby eller interesse kan holde, så skal du gøre det.

 

Majs andet råd, efter hun har sagt ”bare gør det”, er at du skal have baglandet i orden. Hvis du ligesom Maj har en familie, så find ud af om i kan få det til at hænge sammen, før du tager springet 100%.

 

Du skal være bevidst om at du bliver et synligt menneske, og skal forholde dig til de konsekvenser det kan bære med sig.

 
”Det med at blive selvstændig, er den absolut mest personlige udviklingsvej”
 

Majs tredje råd er at du skal have tillid til, at de skridt du tager, er de helt rigtige for dig. Og hav tålmodighed med at processen tager den tid det tager.

 
”Det kan godt være jeg er clairvoyant, men jeg kan ikke forudsige hvad min løn er i næste måned”
 

Som iværksætter, skal du være villig til vækst. Du skal besidde et mindset, hvor du siger ja til det meste. Når du tillader dig selv at være åben overfor nye muligheder, så opstår der ofte magi.

 
 
 

Du kan læse mere om Maj, hvem hun er og det hun tilbyder via hendes hjemmeside her, hendes Facebook her og hendes Instagram.

 
 

Og hopper du ind på Majs hjemmeside lige nu kan du få hendes guide til ”Hvordan du undgår at blive drænet når du er sammen med andre mennesker”

 
 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.

 
 
 
 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #digitalstrategi #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #startuplife #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #iværksætterdrømmen #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivduønsker #skabdetlivdudrømmerom #majselv #sensitiv #følsom #følsomsjæl #sjæl #selvkærlig #sårbar #åben #åbenhed #kærlighed #spirituel #udvikling #rejse #clairvoyant #clairvoyance

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)