Enten kan man være succesfuld iværksætter eller så kan man have en familie med Ane & Sara

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Ane Krestine Ott & Sara Gjermandsen er hhv. 36 og 39 år gammel og bor i København. De er begge gift og har hhv. 2 og 1 barn.

Ane og Sara har sammen startet konsulentvirksomheden AWAKE, hvor de arbejder vi for at fremme ligestilling, inklusion og trivsel på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser.

Der var ikke nogen af dem der egentlig havde forestillet sig at de skulle være selvstændige, det var derfor et ukendt territorie da HK efterspurgte en konsulent opgave fra dem.
Ane Krestine Ott & Sara Gjermandsen
Ane Krestine Ott & Sara Gjermandsen

I iværksætteriet skal mange støbe stien imens man går på den, og der er mange opgaver og læring der vil være første gang.

Ane og Sara har i deres opstart hentet de ressourcer der er offentligt tilgængelige og som eksperter indenfor diversitet, oplevede de et sprogbrug som var meget maskulint, hvilket ikke var tiltalende, da de som mødre gik ind i iværksætteriet havde brug for en fleksibilitet i deres arbejdsliv.

Hvordan får vi som samfund et mere langsigtet og bæredygtigt blik på etablering af en virksomhed, så kompromisset ikke går ud over hverken familie eller omsætning?

Ane og Sara kommer med deres 3 råd i forbindelse med opstart af din virksomhed og kommer her ind på værdien af en struktureret hverdag, hjemmearbejdsdage og varierende travlhed.

”Carry yourself with the confidence as a mediocre middle aged white dude”

Er et citat som Ane & Sara deler i podcasten – hør hvorfor det giver mening at bruge det i nogle sammenhænge når du skal brænde igennem i det eksisterende meget maskuline samfund.

Herudover har vi en utrolig bidragende dialog omkring samfundets blik på kvindeligt iværksætteri, hvordan vi vækster det og hvordan kvinder imellem kan hjælpe hinanden med at få succes med iværksætteriet.

Psst… Som du vil lære igennem podcasten er påstanden i overskriften præcist det narrativ både Ane, Sara og jeg kæmper imod.

Hvis du vil lære Ane & Sara og deres virksomhed AWAKE consulting bedre at kende, så kan du finde dem på følgende links:

Hjemmeside https://awakeconsulting.dk/

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/awake-consulting-denmark/

Book en gratis afklaringssamtale til mit 1:1 forretningsudviklingsforløb og bliv flyvende med din nye eller etablerede virksomhed:
Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)