Vil du være gæst

I podcasten? Læs her inden du ansøger

Podcast ansøgning

Varmt velkommen!

Jaaa hvor er det fantastisk du har klikket dig herind!

Er du i tvivl om du egner dig som gæst i podcasten, eller er du klar til at ansøge om at være med, så er du landet det helt rigtige sted.

Podcasten ‘Bliv kvindelig iværksætter’ handler om at give dig og alle andre skønne kvinder der har et cvr-nr. taletid.

Hvorfor?

Fordi du er allerede en rollemodel for de kvinder der har svært ved at finde modet, stemmen, ideen og stædigheden til at træde ind på deres egen iværksætter scene.

Og dem vil jeg gerne at du er med til at inspirere, så de kan gøre noget ved deres drøm. Det fortjener de nemlig!

Så hvad skal der til for at komme med i podcasten?

Det er et super godt spørgsmål som jeg ofte får og mange bliver overrasket over at de kan komme med som gæst.

Det kræver faktisk ikke meget. Det kræver at du er kvinde, at du er selvstændig, at du har et positivt, energifyldt og åbent sind, at du er villig til at fortælle din historie og at du er villig til at være sårbar, samt svare på de spørgsmål jeg sender din vej.

Er du iværksætter eller selvstændig?

Ligegyldig hvilken kategori du placerer dig selv i, så er du velkommen i mit univers. I dagens samfund eksisterer der et narrativ omkring ’den rigtige iværksætter’ som bliver fremhævet med enorm økonomisk succes, ’arbejd 80 timer om ugen og sig på gensyn til familien’ iværksætter, gazelle, unicorn og de vildeste succeshistorie om nogen der bare ikke er gået på kompromis.

Det er gode historier og de skal absolut hyldes, men det skal alle andre også. Vi er alle lige vigtige i det store danske regnskab.

Først når vi fremmer historierne fra alle typer af virksomheder, viser vi diversiteten i vores fantastiske iværksætter samfund.

I min optik er vi alle iværksættere og alle vejer lige tungt på vægtskålen.

Her er de spørgsmål du skal kunne svare på i et interview med mig:

 • 1

  Du skal kunne fortælle om din baggrund, din iværksætter historie og om dine succeskriterier på en ærlig og autentisk måde i en energisk tone.
 • 2

  Du skal have 3 råd klar til podcast lytterne. Det kan være råd der fremmer deres virksomhed eller deres personlige udvikling. Det kan være specifikke råd indenfor din egen niche der er relevante for lytterne.
 • 3

  Har du en holdning til hvordan vi i Danmark vækster kvindeligt iværksætteri? Så vil jeg enormt gerne høre den, men det er ikke et krav.
 • 4

  Kender du til nogle værktøjer, tips, tricks eller mere inspiration der kan hjælpe eller inspirere lytteren, så tag det med.
 • 5

  Har du selv lavet nogle trælse fejl igennem din tid som selvstændig, så er det guld værd i lytternes øre. Så er de nemlig ikke alene.

Og kan du i et format på maks. 50 min. svare på disse spørgsmål med indlevelse og god energi, så gå endelig i gang med at udfylde formularen og du vil høre fra mig.

FAQ

Hvilke spørgsmål får jeg ofte af ansøgere?

Der kan være mange mindre detaljer, man pludselig bliver i tvivl om, når man overvejer at ansøge om at komme med i podcasten.

Herunder har jeg samlet alle de spørgsmål, jeg typisk får stillet af folk, der overvejer at sende eller allerede har sendt en ansøgning af sted.

Skulle du have et spørgsmål, som ikke bliver besvaret her, så er du selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail på majbrit@kvindeligeivaerksaettere.dk
Du kan også tilføje dit spørgsmål til formularen nederst på siden, når du indsender din ansøgning.

FAQ kommer snart!

Spørgsmål 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spørgsmål 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spørgsmål 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spørgsmål 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inden du udfylder formularen

I formularen bedes du venligst skrive hvor gammel du er, hvor du bor, om du har børn, partner. Hvad du laver/sælger i din virksomhed og hvem din målgruppe er, samt hvorfor du vil elske at deltage i podcasten.

Endvidere må du gerne linke til din hjemmeside, din Instagram, din Facebook og din LinkedIn.


OBS: Når du udfylder formularen, kommer du på en helt særlig mail liste for jer der har været med i podcasten. Du kan som altid nemt afmelde.

OG jeg indhenter nogle testimonials fra nogle af dem der har været med i podcasten

Udfyld formularen og send mig din ansøgning

Donér et valgfrit beløb til kvindelige iværksættere

Støt Kvindelige Iværksættere

 kr. 
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 100,00 kr.