Find din niche inden du starter som iværksætter

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Linda Bøg Ottesen er 38 år gammel, hun har 2 børn og 2 bonus børn og så ejer hun virksomheden lbo digital markedsføring, hvor hun hjælper små og mellemstore virksomheder med deres online markedsføring herunder annoncering, SEO, tekstforfatning og deres sociale medier.

 

Linda startede sit firma lidt i trods. Hendes mand var senior SEO specialist og blærede sig lidt med det, og det blev kickstarten til Lindas iværksætterdrøm.

 

På det tidspunkt var hun i et amerikansk firma, hvor hun varetog deres marketing, så hun kunne tage erfaring med derfra ind i hendes eget firma.

Linda Bøg Ottesen

Hun sagde sin stilling op, kom på dagpenge, og begyndte ellers at bruge mange timer på at dygtiggøre sig indenfor digital markedsføring.

 

Linda er en af de iværksættere der er startet op i sit firma med dagpenge som supplerede hende. Det var ikke uden udfordringer at få lov til, men det lykkedes hende til sidst.

 

Det kom bag på Linda, hvor stor en arbejdsbyrde det var i starten, og en af hendes udfordringer var regnskabet. Her fandt Linda stor læring hos SKAT.dk, hvor de har videoer omkring regnskabet som nystartet.

 

Linda har vækstambitioner i firmaet. Lige nu, har hun så travlt at hun har overvejet at have en medarbejder. Hun har ambitioner og 10-20 medarbejdere.

 

Lindas første råd til dig der overvejer at blive iværksætter, er at du skal starte med at finde din niche. Find ud af hvad du er god til.

 

Hvis du har svært ved at finde din niche, så råder Linda dig til at tale med venner og familie. De kender dig bedst. Få dem til at sætte ord på hvad de mener du er god til.

 

Udover det kan du tage på dit lokale erhvervshus og få gratis iværksætterhjælp.

 

Lindas andet råd er at du researcher dig frem til alt det gratis iværksætterhjælp du kan få, og at du finder ud af hvem din målgruppe er.

 

Du skal vide at din målgruppe ikke er hele verden. Det er vigtigt at du kender dem i detaljen.

 

Lindas tredje råd er at du finder ud af hvad du ikke er god til. Hvad skal du have hjælp til, så du ikke sidder med det hele selv.

 

Linda advarer også om, at der kan være folk i dit netværk der vil forsøge at tale dig fra at starte op som selvstændig, så det er vigtigt at du lytter til din mavefornemmelse og gør det der er rigtigt for dig.

 
 

Linda anbefaler

Dinero’s app – den er gratis indtil at du skal udbetale løn til dig selv.

 
 

Canva’s app – en simpel billedredigeringsapp

 
 

Snapseed – En billedredigeringsapp

 
 

Lightroom – Et Adobe program som app

 
 

Rand Fishkin blog

 
 

Gary Vaynerchuck

Linda Bøg Ottesen

Mindset – Du skal ville det og du skal huske at du kommer til at lave fuck-ups og det er i orden.

 
 
”Nogle gang vinder du. Andre gange lærer du”
 
 

Udfordringer – Der er mange der gerne vil udnytte at du er ny, men det er vigtigt at du holder fast i dit værd.

 
 

Lindas arbejdsstruktur er, at hun arbejder bedst fra 9-14, og igen fra 17 til 21 hvis der er meget at lave i en periode. Derudover sørger hun for ikke at besvare sin tlf. Brug evt. et planlægningsværktøj.

 
 

Siden Linda blev interviewet, har hun fået gang i endnu flere ting. Hun er nemlig i gang med at udvikle et nyt CMS (content management system), som indeholder nogle avancerede tekniske fordele, der sørger for at du ikke behøver at være teknisk.

Systemet hjælper dig med søgeoptimering på Google, og poster automatisk på de sociale medier du har koblet til. Desværre kan Linda ikke afsløre navnet på dette fantastiske system endnu, men mon ikke dette blogindlæg bliver redigeret, når det er offentligt kendt.

 

Som en bonus til dig der har set, lyttet eller læst, tilbyder Linda dig 20% på en valgfri ydelse inde på hjemmesiden. Skriv ”interview” i bestillingen, så bliver de automatisk fratrukket.

 
 
 

Du kan læse mere om Linda, hendes firma og det hun tilbyder lige her på hendes hjemmeside, hendes instagram, hendes Facebook og hendes LinkedIn.

 
 
 

Se også hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her

 
 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #digitalstrategi #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #startuplife #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #livetefterbarsel #iværksætterdrømmen #frabarseltilbusiness #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivduønsker #skabdetlivdudrømmerom #digitalmarkedsføring #SEO 

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)