Få forhindringerne af vejen, hvis du vil være iværksætter

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Dorte Dyg er 42 år gammel og ejer af virksomheden Dyg Consulting. Her arbejder hun primært arbejder med HR opgaver for private små- og mellemstore virksomheder.

 

Dorte blev fyret fra det job hun var, og så det som en kærkommen mulighed for at dykke ned i hvad det var hun ville.

Dorte Dyg

Dorte tilbyder projektrelaterede HR opgaver, og hendes baggrund for at kunne udføre opgaverne, er baseret på flere års erhvervserfaring, bl.a. som HR chef.

 
 

Hun startede for ca. 2 år siden, og føler i dag at hun er en succes, men er ikke stoppet med at sætte nye mål, som hun gerne vil opnå succes med.

Fagligt er hun uddannet økonomi og erhvervsjura, HD anden del, og lederudvikling, HR programmer.

 

Dorte har mange ideer til udvikling af hendes forretning og udvikling af andre produkter. Hun dykker ofte ned i forskellige emner og er meget optaget af hvordan hun kan hjælpe flere mennesker.

 

Dortes første råd til dig der overvejer at blive iværksætter, er at du skal starte med at skrive en liste. En liste over de ting som du er god til og som du er glad for at lave.

 

Det er vigtigt, at du ikke blokere de ideer du har ved at fortælle dig selv at du ikke kan. Det er en falsk overbevisning. Tillad dig selv, at tænke på alle de ting du kunne have lyst til at lave.

 

Lav også en liste over dine falske overbevisninger. Altså hvad er det der forhindrer dig i at gøre de ting, der står på den anden liste.

 

Led i dig selv, og find noget du kan og som du har lyst til.

 

Dortes andet råd til dig er, at komme ud og netværke. Find ud af, hvor du kan netværke omkring innovation eller iværksætteri i nærheden af hvor du bor.

 

Og vær ikke bange for at spørge andre om råd og vejledning. De vil stort set altid hjælpe.

 

Dortes tredje råd til dig er, at kortlægge din idé. Bliv konkret. Skriv ned hvordan du skal betale moms, skat, hvordan du sælger dit produkt og hvem der skal købe.

 

Altså bliv konkret omkring hvordan hele din forretning skal stykkes sammen.

Dortes anbefalinger

 

– Benyt online og fysiske iværksætter netværks grupper

 

– Brug Virk.dk for at blive klogere på forretningsplaner, skat og moms.

 

– Besøg dit lokale erhvervsråd. De har iværksætterkonsulenter der kan hjælpe dig videre.

Dorte Dyg

Hvilket mindset er vigtigt?

”Et F*** IT mindset”
 

Du skal have tillid til dig selv.

 

Hvis du har aftagere af dit produkt, er det jo i teorien ligegyldigt hvad andre syntes. Sluk for kritikken fra andre og fra dig selv.

 

Du kan læse mere om Dorte, hendes virksomhed og hvad det er hun tilbyder på hendes hjemmeside og hendes LinkedIn profil.

 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.

 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #iværksætterdrømmen #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivdudrømmerom #hrmanagement #projektledelse

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)