Du bruger hele dig selv som iværksætter

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Nana K.

Nana K. Danscher er 45 år gammel og har 2 børn. Hun ejer virksomheden Nanak.dk, hvor hun hjælper spirituelt interesserede kvinder med at lære deres sjæl og kende, så de kan leve det liv de drømmer om og står ved sig selv og den de er.

 

Nana er oprindeligt uddannet kontorassistent på det kongelige bibliotek.

 
 

Det kongelige bibliotek var nogen af de første til at få computere, og interessen for internettet startede allerede dengang for Nana.

 

Interessen for internettet voksede og det samme gjorde interessen for at bygge hjemmesider.

 

Nana lærte bl.a. sig selv at kode og ligge ting på nettet.

 

Da hun kom hjem fra en lang rejse til Malawi, arbejdede hun mange forskellige steder med opbygning af hjemmesider og kodning.

”Udefra så det ud som om jeg havde det hele, men indeni havde jeg det bare ikke særlig godt”
 

Nana mistrivedes rigtig meget og endte med at gå ned med stress 3 gange fra 3 forskellige stillinger.

 

Det gik op for Nana at hun var nødt til at kigge indad for at finde ud af hvad hun så skulle lave. Det var en svær beslutning, fordi hun havde brugt mange kræfter på at kæmpe sig op indenfor medie bureau branchen.

 

Hun endte med at uddanne sig biodynamisk kranio sakral terapeut og i 2016 startede hun sin virksomhed hvor hun arbejder som kranio sakral terapeut og sjælelæser.

 

Eftersom Nana har været gået ned med stress 3 gange, kan hun godt mærke at hun er bange for at det sker igen, så det er en konstant læring for hende at tage det roligt og sørge for at holde fri.

 

Nana oplever at det er en succes hvis hun kan udbetale sig selv løn hver måned, men siger samtidig at det er en medarbejder tankegang…

Som iværksætter er det bedre at kigge på den årlige indtjening.

 

Nanas første råd til dig der overvejer at starte op som iværksætter er, at du skal finde ud af hvad det du virkelig godt kan lide at lave.

 

Find ud af om du vil være iværksætter fordi du gerne vil væk fra et arbejde du ikke længere trives i eller om det er fordi der er noget du virkelig brænder for som du gerne vil være selvstændig med.

Nana K.

Nanas andet råd til dig er, at finde ud af om der er et marked for det du gerne vil sælge.

 

Spørg dit netværk om dit produkt er et produkt de kunne finde på at købe; og så kig på konkurrencen som en positiv faktor.

 

Hvis der er konkurrence på markedet, er det en god indikation på at der er et marked for det du gerne vil sælge.

 

Vid at der er nok til alle. Det handler om din person. De kunder der er til produktet vil blive tiltrukket af forskellige parametre. Nogle vil blive tiltrukket til dig og andre til dine konkurrenter.

 

Nanas tredje råd til dig er, at få en der kan hjælpe dig. En mentor der kan hjælpe dig til at holde dig på sporet og se dig udefra også de dage hvor du ikke tror på dig selv.

 

Nanas anbefaler at du læser bogen “Føl frygten – og gør det alligevel” med Susan J. Jeffers. Den vil lære dig at komme ud af din komfortzone

 

Hvilket mindset er vigtigt?

At du er villig til at arbejde ude af komfortzonen og tro på at du har et godt produkt og så villigheden til at arbejde med dig selv.

”Det med at være iværksætter er det mest personlighedsudviklende man kan komme ud for”

Du bruger hele dig selv og du skal nyde den personlige udvikling der hører til. Du kan ikke skyde skylden på andre.

Nana K.

Hvor ser du de største faldgrupper?

 

At du tror det hele skal være perfekt før du kan kalde dig iværksætter. At hjemmeside, visitkort, logo og lignende er vigtigt før du kan kalde dig iværksætter. Det er ikke vigtigt i starten. Det vigtigste er, at du finder ud af om der er et marked for dit produkt.

 

Kan du tjene penge på dit produkt eller dine ydelser, så kan du tænke på det andet efterfølgende.

 

For at skabe muligheder for dig selv, er det en god idé at følge nogle eksperter der har opnået den succes som du gerne vil opnå.

”Jeg syntes bare du skal gøre det. Spring ud i det. Du kan altid få et almindeligt job igen”
 

Vær ikke for hård ved dig selv. Fejrer de små succeser. Du behøver ikke være perfekt.

 
 

Hvis du gerne vil vide noget mere om Nana, hendes virksomhed og det hun tilbyder kan du finde hende på hendes hjemmeside, hendes private instagram konto og hendes facebook gruppe ”Sjælelæsing, tidligere liv og bevidsthed”

 

På Nanas hjemmeside kan du også hente en gratis hjertemeditation.

Hjertemeditation

 
 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.

 
 
 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #iværksætterdrømmen #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivdudrømmerom #kraniosakral #sjælelæsning #tidligereliv

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)