Derfor skal du tage din drøm alvorligt – Maiken Juul Hansen

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Maiken Juul Hansen er 44 år gammel og bor på Syddjurs med hendes mand og deres 2 børn. Hun er co-founder af Female Go-Getters, foredragsholder og forfatter af bogen styr på tankerne.

Faktisk er Maiken ekspert i tankestyring. Hun har selv oplevet en meget destruktiv indre dialog og har derfor over de seneste 5 år specialiseret sig i netop den indre dialog og optimeringen af tanke-, følelses- og handlemønstre.

Sammen med Mette Maria Terp (hvis interview er nr. 60) har hun bygget et succesfuldt univers for kvindelige iværksættere – Female GoGetters. Det er Danmarks største netværk for kvindelige iværksættere.

Maiken Juul Hansen

I podcasten hører du selvfølgelig Maikens iværksætter historie, og vi snakker også om dengang hun fik en blodprop i hjernen og hvad det har haft af betydning (Advarsel! tårevædende emne).

Maiken deler gavmildt ud af råd og vejledning i podcasten og vi er selvfølgelig inde på hvad der egentlig skal til for at få flere kvinder til at starte som iværksættere og svaret er selvfølgelig yderst interessant og relevant for dig der lytter med.

Husk at subscribe og anmeld, så flest mulig kan få glæde af podcasten og vi i fællesskab kan vækste kvindeligt iværksætteri i Danmark.

Du kan læse meget mere om Maiken Juul Hansen, det hun tilbyder og om Female GoGetters ved at tjekke følgende links ud:

Hjemmeside https://maikenjuul.com/

Instagram https://www.instagram.com/maikenjuulhansen/

Female GoGetters Instagram https://www.instagram.com/femalegogetters/

Female GoGetters hjemmeside https://femalegogetters.com/

Og hent også dine gratis iværksætter ressourcer og få adgang til vores populære iværksætterkursus ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)