Derfor skal du starte op som iværksætter i 2020!

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Og med TRE enkelte trin kan du komme igang i dag…

 

Hvis du er en af dem der følger mig, ved du, at jeg hjælper kvinder med at finde modet, ændre mindsettet og springe ud som iværksætter.

Måske tænker du også at tiden lige nu under denne Corona krise, er det forkerte tidspunkt at starte virksomhed.

 
 

Men, der tager du altså fejl…

 
 

Måske du hører de små selvstændige erhvervsdrivende frygte for lukning af deres forretning, og det er præcis det, det er… FRYGT!

 

Og situationen er den, at vi ikke 100% ved hvilke konsekvenser denne krise har på Danmarks økonomi, på Europas økonomi eller på hele verdensøkonomien.

 

Jeg vil ikke skrive denne artikel med henblik på at skabe mere frygt. Faktisk er hensigten med denne artikel, at skabe positivitet og håb.

Majbrit A. Kirkegaard

Vi ved ikke om 14 dages nedlukning er nok. Vi ved ikke om en måned er nok. Det vi kan forvente er at nogle mennesker vil miste deres job og nogle virksomheder vil dreje nøglen om, på trods af regeringens hjælpe pakke.

 

Hvorfor så starte som iværksætter nu?

Fordi iværksætteri er vigtigt for dansk økonomi. En undersøgelse fra Rockwool Fonden 2015 viste at iværksættere i Danmark, var bedre til at skabe mere og ny beskæftigelse, og især til ufaglærte og faglærte.

 

Lige nu ser vi mange af iværksætterne, de soloselvstændige, tilbyde deres hjælp i form af online kurser, sparring og rådgivning. Andre tilbyder deres vare billigere, eller sælger gavekort + en gratis ting.

 

Alt sammen for at give mere værdi til forbrugerne, og for at hjælpe hinanden og fællesskabet i denne krisetid.

 

Hvordan kan du så selv hjælpe andre, og dermed også dig selv?

Her giver jeg dig TRE trin til at få dig i gang med at hjælpe andre mennesker og få sat skub i din drøm om at blive iværksætter, ved blot at bruge dig selv og den viden du har til rådighed.

 

1. Del din viden og giv værdi.

Imens hele verden er ved at gå i stå, udløses et behov for at løse problemer, som vi ikke havde før. Alle folk er hjemme, de sidder med deres telefon. De går på de Sociale Medier for at lære og for at blive underholdt.

 

Det er lige NU, at du har muligheden for at dele din egen viden og på den måde hjælpe andre mennesker med det problem de sidder med.

 

Vi er blevet sendt hjem, og mange kommer til at kede sig, så nu er det din chance til at skabe dig et følgeskab af fans.

 

Jo mere du kan inspirere, hjælpe og underholde mennesker i under denne krise, jo større er sandsynligheden for, at de fortsætter med at følge dig når krisen er ovre.

 

De mennesker og virksomheder, der deler mest værdi i denne krisetid, er også dem der vinder når stormen har lagt sig.

 

Lige meget hvilken branche du gerne vil ind for, så er det lige præcis nu du skal gribe chancen.

 

Del din viden og vær konsistent, så vil du helt sikkert skabe nogle fans, og starte med at skabe dig et brand.

 
 

2. Gør dig selv til en attraktiv karakter.

Når du nu har forstået, at det er nu, du skal gribe chancen, og begynde at dele din viden, og give værdi og underholdning til folket, er du nødt til at vide, at du først og fremmest skal være dig selv.

 

Vær dig selv, men giv dig selv en attraktiv karakter. Du skal først og fremmest vide hvem det er du taler til, og sammenligne det med den viden du gerne vil dele.

 

Her er 4 punkter du skal overveje, når du begynder at dele dig selv, din viden og værdi:

  • Hvad er din baggrundshistorie, og hvordan relatere den sig til din viden. Den baggrundshistorie du gerne vil dele, skal kunne bakke op om det budskab du har.

  • Del din historie op i mindre historier der er nemme at huske og der underbygger en relevant pointe, du har i dit budskab.

  • Del dine personlige og menneskelige fejl. Det er nok det mest essentielle og sårbare karaktertræk, du kan dele med andre mennesker. Men du er nødt til at forstå, at alle mennesker har fejl. Den er enormt vigtig, da det er den der gør dig ægte og relater bar.

  • Du må ikke være bange for at fornærme nogen. Tillad dig selv noget kant. Fortæl dine meninger højt, i stedet for at være neutral. Du skal ikke blende ind, og kun dele de ting der er sikre at dele, som alle vil elske. Hav kant, og sig hvad du mener. Selvfølgelig uden at være alt for langt ude.

 

3. Tal om fremtiden.

Under disse omstændigheder, hvor verden gennemgår en krise, som vi er i fuld færd med at løse, er det vigtigt at du deler din viden og værdi, på en måde der giver folk håbet og troen på at du kan løse de udfordringer de har, inden for din ekspertise.

 

Overvej det her…

 

Hvis din viden var et produkt, hvilket problem vil den så løse?

 

Iværksætteri styrker landets økonomi, og det har du mulighed for at bidrage til og samtidig udleve din egen drøm om at blive iværksætter.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig i gang så godt jeg kan.

 

Fra i morgen onsdag d. 18. marts 2020, kører jeg en challenge, jeg kalder noget så originalt som ”sådan her kan du starte din virksomhed”. Facebook gruppen er gratis og jeg skal ikke engang have din e-mail i bytte.

 
 

Jeg glæder mig til at se dig derinde.

 
 

Til din Iværksætter Succes

 

Majbrit A. Kirkegaard

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)