Den trygge opstart og de sunde samarbejdsrelationer som iværksætter med Gitte & Majbrit

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Gitte er regnskabsnørd og en af hendes spidskompetencer er at oversætte regnskabsk til dansk, sådan at alle os små selvstændige forstår hvad det der skal til for at økonomien hænger sammen.

 
 

Jeg selv nørder i forretningsstrategier og -udvikling og menneskers drivkraft. Jeg er den irreterende type der kan tale med dig om dine passioner og allerede begynde at udvikle en forretning med dig i hovedrollen, før du overhovedet har fortalt mig om du vil være selvstændig.

Gitte Haugaard (tv) Majbrit Kirkegaard (th)

 

Gitte er regnskabsnørd og en af hendes spidskompetencer er at oversætte regnskabsk til dansk, sådan at alle os små selvstændige forstår hvad det der skal til for at økonomien hænger sammen.

Jeg selv nørder i forretningsstrategier og -udvikling og menneskers drivkraft. Jeg er den irriterende type der kan tale med dig om dine passioner og allerede begynde at udvikle en forretning med dig i hovedrollen, før du overhovedet har fortalt mig om du vil være selvstændig.

Gitte og jeg kan noget stærkt og vigtigt hver for sig, men når vi skaber og løfter sammen bliver det absolut guld.

Vi er samarbejdspartnere, sparringspartnere, veninder, fortrolige og en unik sammensætning for dig der gerne vil være selvstændig eller have en stærkere forretning.

Vi får mange spørgsmål og tanker fra jer og vi besvare nogle af dem i denne podcast episode. Særligt dem omhandlende økonomi og hvilke fantastiske ting der kan opstå når man netværker og skaber stærke og sunde samarbejdsrelationer.

Vi har også lavet en live omkring hvordan du skal prissætte dig som selvstændig, fordi netop det er en stor udfordring for de fleste iværksættere.

Den live kan du se her

https://www.instagram.com/tv/CUejCoZJHfm/?utm_source=ig_web_copy_link

Sammen med vores mindset coach Liv Johansen, har vi skabt et kursus til dig der gerne vil skabe det stærke forretningsmæssige fundament fra starten og vide hvordan du kan leve af din virksomhed.

Husk at subscribe og anmelde, så flere kan få glæde af de gode råd.

Du kan følge både Gitte og jeg på Instagram

Gitte Instagram

https://www.instagram.com/regnskabogfladesko/

Majbrit Instagram

https://www.instagram.com/bliv_kvindelig_ivaerksaetter/

Læs mere og tilmeld dig vores kursus ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter eller bare gerne vil bygge et stærkere fundament for din forretning

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)