Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
Unschooling, Unjobbing og Iværksætteri - Luna Maj
/

Luna Maj er 45 år gammel og bor i dag i Vejle med 3 af hendes 4 børn.

Luna er alenemor og har været det siden 2014. Hendes børn har aldrig gået i vuggestue, børnehave eller skole og hun har stort aldrig arbejdet på ordinære vilkår.

I dag lever hun af at holde foredrag omkring unjobbing og unschooling, og så tilbyder hun coaching og mentorsamtaler.

”Hvor der er vilje er der en vej” er Luna Maj’s motto og når det brænder på, så der ´nogen deroppe´ der har styr på skidtet, og brikkerne plejer at falde på plads, hvis vi ellers lige kan finde ud af at slippe kontrolbehovet og give livet plads til at udfolde sig.

Hun lever super minimalistisk og interesserer sig ikke for forbrugsgoder, men foretrækker i stedet at bruge hendes penge på at rejse. Faktisk solgte hun stort set alt hvad hun ejede, i 2016, og flyttede til Paris med hendes børn.

I denne episode dykker vi dybt ned i snakken omkring unschooling og unjobbing. Hvordan kan du få et selvstændigt liv til at hænge sammen med et ønske om at have ens børn hjemme fra institution eller rejse med ens børn.

Hvad vil unschooling og unjobbing sige og hvad vil det sige at leve et liv i frihed og hvad skal der til (og hvilke muligheder har du) for at drive virksomhed og være hjemmepasser.

Husk at subscribe og anmeld, så flest mulig kan få glæde af podcasten og vi i fællesskab kan vækste kvindeligt iværksætteri i Danmark

Du kan læse meget mere om Luna Maj og det hun tilbyder ved at tjekke hendes hjemmeside ud eller følge hende på Instagram

Hjemmeside https://etlivifrihed.dk/

Instagram https://www.instagram.com/etlivifrihed/

Og hent også dine gratis iværksætter ressourcer og tilmeld dig ventelisten til kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/gratis

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/venteliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)