Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
Fra stress sygemelding til fyring til iværksætter
/

Sarah Møller Pedersen, 37 år, mor til 2 og har virksomheden vissuel.dk,. Tilbyder hjælp til grafik og markedsføring til selvstændige virksomheder.

Sarah havde aldrig tænkt at hun skulle være iværksætter, ej heller at hun skulle leve af det. Sarah er grafiker og i branchen har hun oplevet at der er stor konkurrence, hvilket har været en udfordring.

Årsagen til hendes beslutning om at blive iværksætter, var fordi hun gik ned med stress på hendes tidligere arbejdsplads efter hun var blevet mor for anden gang.

Sarah begrunder hendes stress med, at hun på arbejdet påtog sig en arbejdsrolle som hun ikke passede ind i, hvilket hun til sidst ikke kunne bære.

Når hun ser tilbage på tiden i dag, ser hun at der har været optræk til stresssygemeldingen i et par år, før det sker. Hun brugte sin barsel på at tænke over hvilke muligheder hun ellers havde, og tog til et foredrag med Anne Pernille Fischer, hvilket satte nogle tanker i gang ift. at skabe noget andet i hendes liv.

Efter hendes barsel, kommer hun tilbage på deltid, hvilket heller ikke gik og det endte i en fyreseddel, hvilket var en gave til Sarah (som hun ser det i dag).

Sarah kalder sig selv grafiker og marketingnørd, og er uddannet grafisk designteknolog. Udover det har hun erfaring med både det grafiske og det markedsføringsmæssige igennem hendes tidligere ansættelser. Sarah arbejder meget og tænker meget på sit arbejde, men sørger samtidig for at holde fri, gå en tur i skoven og hygge med ungerne når de er hjemme fra skole.

Hun arbejder som hun har lyst til. Det passer bedst til hende. Sarah føler ikke hun er en succes endnu, og føler først hun er en succes når hun kan trække en fuldtidsløn ud. Hun har ikke ambitioner om at skal have et team under sig. Hun vil gerne være sig selv.

For at læse Sarah’s råd og anbefalinger, skal du forbi hjemmesiden https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/blog

Du kan finde Sarah her:

Hjemmeside

http://vissuel.dk/

Instagram

https://www.instagram.com/sarah_fra_vissuel/

Facebook

https://www.facebook.com/vissuel/

YouTube

https://www.youtube.com/channel/UClB0sfdceI5xjJHHl493guA/

Husk at downloade hendes guide her

https://vissuel.dk/brandfarveguide

og denne guide

https://vissuel.dk/ canvafejl (3 typiske fejl soloselvstændige laver i canva)

Og så skynd dig ind på Facebook gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter – community’ og lad dig inspirere til hvad du kan og hvordan du kan gøre det. Du får adgang her:

https://www.facebook.com/groups/380588116206652/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)