Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
En mulighed i Dubai blev afsættet for iværksætteriet med Solveig Dalgaard
/

Solveig Dalgaard er 36 år gammel og bor i Dubai med hendes mand og deres 3 børn. Hun startede hendes selvstændige rejse for lige over et år siden, hvor hun besluttede at hun gerne ville være selvstændig jurist.

Siden er det gået stærkt med at opbygge et koncept der kunne tilgodese et remote arbejde og fleksibilitet i hverdagen med 3 børn.

Solveig er jurist med erfaring fra advokatbranchen. I dag hjælper hun, nu under eget navn, andre selvstændige og erhvervsdrivende med alt inden for ansættelsesret, handelsbetingelser, GDPR, indgåelse af forskellige aftaler f.eks. konsulentkontrakter.

I podcasten snakker vi om tankerne hun havde omkring iværksætteri før hun blev iværksætter, hvad der gjorde at hun besluttede sig for endelig at starte hendes virksomhed (det havde hun nemlig ikke forestillet sig at det var det der skulle ske) og hvordan hun er kommet så godt fra start.

“Det gik op for mig at det at være selvstændig og iværksætter, det kan være mange ting. Det behøver ikke være løvens hule agtigt.”

Vi taler også om processen fra den første idé til udviklingen af et koncept. Podcasten er spækket med gode råd og en personlig fortælling omkring den fysiske flytning til Dubai med mand og 3 børn, samt hvordan det åbnede muligheden for det selvstændige liv.

“Tryk på knappen og søg det der cvr nr. eller hvad det nu er man sætter som point of no return”

Hvis du vil vide noget mere om Solveig og det hun tilbyder i sin virksomhed, så kan du finde hende på følgende kanaler:

Hjemmeside: https://www.solveigdalgaard.com/

Instagram: https://www.instagram.com/solveigdalgaardcom/

LinkedIn: www.linkedin.com/in/solveigdalgaard

Facebook: https://www.facebook.com/solveigdalgaardcom

Og hvis du oplever at sidde fast i din forretningsopbygning eller dit næste skridt, så tilbyder min dygtige regnskabsekspert og jeg selv lige nu et intensivt 6 ugers 1:1 forretningsudviklingsforløb.

Frem til d. 31/12 har du mulighed for at få refunderet 80% af din investering af iværksætter puljen, så din investering er under 5.000,-

Læs mere og book en afklaringssamtale på linket herunder: https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/1til1-forretningsvejledning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)