Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
Den nemmeste vej til at få succes med dit iværksætteri er... *special edition
/

Hvis du er ny lytter, så velkommen til. Jeg er er meget taknemmelig for at du lytter med og det vil gøre mig enormt glad, hvis du vil støtte podcasten her ved at give den nogle stjerner, skrive en anmeldelse og dele med andre at du lytter med, så flere skønne kvinder kan blive inspireret i deres iværksætterrejse.

Mit navn er Majbrit og jeg driver virksomheden www.kvindeligeiværksættere.dk, som er virksomheden bag podcasten her. Derinde finder du gratis ressourcer til din egen iværksætterrejse hvis du f.eks. er i tvivl om du har det der skal til, eller mangler inspiration til hvilken virksomhed du ønsker at skabe.

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/gratis

Jeg taler om den nemmeste vej til succes, om frygt, om de start-ups jeg selv har haft fingrene i, om det at blive mor til tvillinger, om processen frem til at finde ens livsformål, om min mission og selvfølgelig om at Gitte, Liv og jeg snart åbner for tilmelding til vores lækre kursus 🤩🥳🎉🍾

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/kursus

Hvis du skal tage noget vigtigt med fra denne episode, så er det:

Start med at leve din drøm om at blive iværksætter og se din frygt i øjnene. Styr den anden vej. Bliv komfortabel i det ukomfortable og tag handling. Det er den nemmeste vej til din succes.

Du kan finde links til de bøger jeg anbefaler lige her (de er nederst på siden): https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/post/den-nemmeste-vej-til-at-faa-succes-med-dit-ivaerksaetteri-er

Skriv til mig hvis du har spørgsmål. Du finder mig på Instagram, på Facebook og på LinkedIn. Jeg vil elske at connecte med dig!

Instagram https://www.instagram.com/bliv_kvindelig_ivaerksaetter/

Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/kvindeligivaerksaetter.nu

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/majbrit-kirkegaard-2b405b62/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)