Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
Brug fremtidsforskningen til at forme dit iværksætteri
/

Liselotte Lyngsø er 50 år gammel, bor i København med hendes 8 blandede børn + deres kærester og så er hun founder af virksomheden Future Navigator der har specialiseret sig i fremtidsforskning. Udover det er hun forfatter, foredragsholder og fremtidstræner.

I mere end 18 år, har Liselotte rejst rundt i verden som keynote speaker og moderator og bliver brugt som konsulent for flere store globale organisationer og virksomheder.

Hun er ofte benyttet som ekspert i medierne og er forfatter på diverse artikler og bøger.

I denne podcast episode vil du høre fra en af landets førende fremtidsforskere, der uden et gran af tvivl, er meget passioneret omkring fremtiden. Hendes mission er at demokratisere og globalisere fremtidsforskningen, og formidle denne ud til så mange mennesker som muligt.

Du vil høre en af de mest inspirerende og entusiastiske personer, og opleve hendes evne til at inspirere mennesker til at stå sammen omkring skabelsen af fremtiden.

Et citat fra interviewet: ”Fremtidsforskning kan det unikke at den kan lære dig og få øje på de frustrationer der ligger i samfundet og det betyder at her er der et nyt job, her er der et nyt sted at skabe værdi, her er der brug for at vi tænker os godt om.”

Liselotte inspirerer altså i dette interview til at fortælle dig hvordan du kan bruge fremtidsforskning til din fordel og giver dig indsigt i hvad der er særligt ved kvinder når de gerne vil være selvstændige.

Du kan lære mere om Liselotte, hendes virksomhed og lade dig yderligere inspirere i hendes de bøger hun anbefaler

Listen af bøger finder du på bloggen: https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/post/brug-fremtidsforskningen-til-at-forme-dit-ivaerksaetteri

Hjemmeside https://futurenavigator.com/

Instagram https://www.instagram.com/liselottelyngso/

Facebook https://www.facebook.com/futurenavigator

Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/futurenavigator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)