Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
At blive iværksætter er en livsstil
/

Lone Lund Faber er 51 år gammel. Hun har 5 store børn og 2 børnebørn, og så har hun virksomheden By Faber’s hvor hun syr tøj til mennesker i strækstof.

Lone blev iværksætter, fordi hun i bund og grund ikke kunne få et almindeligt arbejdsliv til at fungere.

En dag ville hun udfordre sig selv, og tager derfor på et iværksætter kursus, der viser sig at være det der skulle til for hende for at træffe beslutningen om at blive iværksætter.

Lone har syet tøj siden hun var 8 og lever i dag af at sy tøj designet til den enkelte. Ingen af hendes designs er ens og hun sælger hendes designs primært fra Facebook.

Lone er motiveret af den frihed i planlægningen af hendes arbejdstid, og arbejdsbyrden har været stor, sjov og givet godt igen. Faktisk har hun nået det mål i 2019, som hun havde planlagt at hun skulle nå i 2021.

Lones første råd til dig, er at du skal brænde for det og undersøg markedet for det du gerne vil lave. Undersøg dine ’kon-kollegaer’ og find ud af hvordan du kan skille dig ud.

Det andet råd er det økonomiske perspektiv i at starte virksomhed.

Lones anbefaling er at starte med at bygge virksomheden op ved siden af et deltids job.

Til dig der har små børn, er der nogle timer om aftenen du kan benytte dig af, når børnene er lagt i seng. Hvis du syntes det er sjovt og du brænder for det, så betyder det ingenting at gå glip af serien på Netflix, når det er til fordel for din egen udvikling.

At blive iværksætter er en livsstil, som man ikke kan lade være med at tænke på 24/7, 365. Fordi man syntes det er sjovt.

Det tredje råd Lone har til dig, er at overveje hvad du vil se tilbage på som 80-årig. Vil du fortryde at du aldrig fandt modet og prøvede det af, eller vil du være glad for at have prøvet hvad end det gik eller ej.

”at gå i gang, det er et stort skridt, men og erkende det gik ikke lige nu, og få stoppet og starte igen, hvor tiden passer bedre. Det kan man også sagtens”

Lones anbefalinger:

Online iværksætter netværk

Udliciter dit bogholderi og revision.

Det er vigtigt at du har et mindset omkring troen på dig selv og dine egne evner, idet det vil afspejle sig i alt hvad du foretager dig i din virksomhed.

Lone mener at en af de største fald grupper for iværksættere er økonomien.

Da Lone selv gerne ville starte virksomhed, var hun ude og besøge forskellige banker for at få en kassekredit, men bankerne troede ikke på hende og hun fik aldrig en kassekredit. Derfor tog hun hul på deres egen opsparing, og satsede dem til at opstarte hendes virksomhed, hvilket har vist sig at være en god investering.

Ift. Planlægning, virker det for Lone at bruge gammeldags papirkalender. Mandag morgen planlægger hun ugen og søndag sætter hun regninger til betaling.

”hop ud. Kan du ikke bunde, så svøm ind og hop ud igen”

Links:

Facebook https://www.facebook.com/faberkjole/

Hjemmeside http://www.byfabers.dk/

Instagram https://www.instagram.com/by_fabers/

Hør eller se hendes video-podcast her på hjemmesiden

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/

Der hvor du henter dine podcasts eller på YouTube https://www.youtube.com/user/majbritandersen85/featured?view_as=subscriber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)