Få professionel hjælp til din

Online marketing med mulighed for ny hjemmeside

Kunne du tænke dig at få optimeret din virksomheds online tilstedeværelse, så den bliver mere synlig, du får flere leads og flere kunder? Så læs videre her

Kvindelige Iværksættere har indgået en aftale med marketingbureauet WorkHero til dig, der vil øge din online tilstedeværelse og skabe resultater med den rette marketingindsats.

WorkHero er din online marketing superhelt. WorkHero er specialister i online markedsføring, så du kan fokusere på det, du er specialist i: nemlig at drive din forretning.

Gennem skarpt skrevne tekster, de helt rigtige annoncer og med stort fokus på SEO tager WorkHero din målgruppe på en skræddersyet kunderejse med destinationen din forretning.

WorkHeros våben er online markedsføring. Og de stopper ikke, før de har skabt målbare resultater for dig.

I Kvindelige Iværksættere har vi fået lov til at tilbyde dig en marketingpakke til en god pris.

Læs mere om, hvad WorkHero-teamet fortæller om et samarbejde med dem, og se priser og pakker herunder.

WorkHero er din online marketing superhelt. WorkHero er specialister i online markedsføring, så du kan fokusere på det, du er specialist i: nemlig at drive din forretning.

Gennem skarpt skrevne tekster, de helt rigtige annoncer og med stort fokus på SEO tager WorkHero din målgruppe på en skræddersyet kunderejse med destinationen din forretning.

WorkHeros våben er online markedsføring. Og de stopper ikke, før de har skabt målbare resultater for dig.

I Kvindelige Iværksættere har vi fået lov til at tilbyde dig en marketingpakke til en god pris.

Læs mere om, hvad WorkHero-teamet fortæller om et samarbejde med dem, og se priser og pakker herunder.

Et samarbejde med WorkHero

Et typisk samarbejde med os vil altid tage udgangspunkt i din virksomhed, dit temperament og dine målsætninger, og det kan derfor se meget forskelligt ud fra kunde til kunde.
Vi er en virksomhed, der kombinerer kvalitet og kreativitet med en stor grad af fleksibilitet – både for vores ansatte og vores kunder, og vores mål er, udover at skabe resultater for dig, at sikre, at du føler dig godt tilpas i processen.

Vi starter altid samarbejdet med en strategiworkshop, hvor vi kommer rundt om dine tanker og ønsker til målsætningen, og vi giver vores input. Ud fra det skræddersyer vi en plan for din markedsføring, som vi kan eksekvere på.

Samarbejdet med os er minimum 6 måneder. Sådan kan vi skabe de bedste resultater for dig. Det tager tid at opbygge online tilstedeværelse, og vi vil gerne sikre, at du lykkes og ikke slippe dig halvvejs i processen.

Testimonials

Det siger vores kunder

Fleksibel marketingshjælp Vælg den model der bedst passer din virksomheds behov

Herunder kan læse om vores forskellige ydelser. Vi går meget op i at være fleksible og tage udgangspunkt i den enkeltes behov, ønsker og udgangspunkt, så ydelserne og deres indhold kan justeres og tilpasses lige som du ønsker det.

Du kan bruge oversigten herunder til at spore dig ind på, hvad du har brug for i din virksomhed, og hvordan det passer i forhold til dit budget. Hvis du tænker, vi kan være et godt match, så kan kontakte os og få et helt uforpligtende tilbud.

Marketing

Indholdet i marketingpakken er et eksempel på, hvad du kan få ud af samarbejdet. Måske fokuserer vi mere på enkelte af ovenstående ydelser end andre. Det finder vi ud af i fællesskab ud fra målsætning, din virksomhed og din målgruppe.

Ny hjemmeside

Hvis du driver en forretning, der helt eller delvist er baseret på online salg, er en professionel og velfungerende hjemmeside fundamentet for at skabe salg. Din hjemmeside er destinationen for alle dine marketingindsatser og er der, hvor kunden endeligt køber dit produkt eller kontakter dig for at bestille dine ydelser. 

Hjemmesidesikkerhed

IT-sikkerhed og teknisk overblik er ikke noget alle har tid og overskud til at sætte sig ind i. Derfor tilbyder vi at holde din hjemmeside sikker for dig, så den er beskyttet mod malware, virus og hackerangreb. Vi sørger for at holde WordPress, plugins og tema opdateret, og vi tager regelmæssige backups af din side, så du har mulighed for at få den genoprettet, hvis uheldet skulle være ude.

Få hjælp til din marketing! og en ny professionel hjemmeside?

Du kan frit vælge om du kun vil have hjælp til din virksomheds marketing eller om du også har brug for en ny professionel hjemmeside, der sættes op, så den spiller sammen med din marketingindsats

6mdr

…det tager tid at skabe resultater gennem online markedsføring.

Der findes ingen hurtige genveje eller magiske løsninger, så hvis du vil se resultater for din virksomhed, kræver det en god strategi og tid til at konvertere leads til kunder.

Marketing-
pakken

Normalpris:
16.000 pr. måned

DKK 15.000 pr. måned
 • Fuld SEO på din hjemmeside Herunder optimering af tekst på hjemmeside, søgeordsanalyse, teknisk SEO.
 • Strategi for indhold på din hjemmeside Vi går hele din hjemmeside igennem og kommer med forslag til ændringer og tilføjelser med henblik på at optimere sidens konverteringsrate.
 • Opsætning af Leadads-kampagne på Facebook Vi opsætter en lead ads-kampagne på Facebook for at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, så du kan få en masse nye potentielle kunder.
  Vi sørger naturligvis for at holde øje med kampagnen og optimere på den undervejs, så du får så mange tilmeldinger som muligt.
 • Opsætning af e-mailflow Vi opsætter et mailflow med skarpt skrevne tekster, så dine nye leads kan konverteres til betalende kunder
 • Opsætning af salgskampagne på dit første produkt på sociale medier og/eller Google Alt efter hvilken strategi vi sammen har lagt for din virksomhed, opsætter vi salgskampagner på sociale medier og/eller Google, så du kan få solgt dit produkt.

Alt fra marketing-pakken + ny hjemmeside

Normalpris:
24.000 pr. måned

DKK 22.000 pr. måned
 • Designet til at konvertere Et godt design handler ikke bare om æstetik. Det handler i lige så høj grad om kunderejse og brugervenlighed.
  Vi har altid et marketingperspektiv i baghovedet, når vi designer hjemmesider, så du får en hjemmeside, der ikke bare ser godt ud, men som også konverterer!
 • Komplet marketingindsats Ved at benytte os til både at lave din hjemmeside og stå for din marketing er du sikret en komplet marketingindsats med det fulde overblik, hvor alle dine kanaler spiller 100 % sammen!
 • Skræddersyet til DINE behov Du får lige præcis den hjemmeside, du godt kunne tænke dig!
  Vi skræddersyer den helt efter dine behov og sørger for, at designet stemmer overens med dine ønsker og dit brands visuelle identitet.
 • Fuldt responsivt design Din nye hjemmeside kommer naturligvis til at være 100 % responsiv, så den har et ensartet og brugervenligt design på både desktop, tablet og mobil.
 • Fuld SEO Herunder optimering af dine tekster til hjemmesiden, søgeordsanalyse, teknisk SEO.

Ekstra valgfri service:
HJEMMESIDESIKKERHED

DKK 600 pr. måned
 • Opsætning af sikkerhed på din side, så du er beskyttet mod de mest almindelige former for hackerangreb Vi sørger for den grundlæggende sikkerhedsopsætning på din hjemmeside, så du er sikret imod de allermest almindelige former for hackerangreb.
 • Regelmæssige backups af din hjemmeside og database Vi tager regelmæssige backups af ALT på din hjemmeside og din database.
  Skulle uheldet være ude og din side bliver hacket eller på anden måde lagt ned, så genopretter vi din hjemmeside for dig.
 • Overvågning af virus og malware på din side Vi overvåger din hjemmeside, så det straks bliver opdaget, hvis det skulle lykkes nogen at inficere din hjemmeside med virus eller malware.
  Vi sørger for at få renset siden, så den bliver virusfri igen.
 • Sikkerhedsopdateringer af WordPress, tema og plugins Vi sørger for regelmæssige sikkerhedsopdateringer på din hjemmeside.
  Forældet software er årsag til næsten 70 % af alle WordPress-sider, der bliver hacket!

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)