Giv et bidrag tilen

Kommende Kvindelig Iværksætter Donation

Vær med til at støtte projektet, så endnu flere kvinder kan få hjælp til at komme godt i gang med deres iværksætterdrømme.
Alle bidrag – store som små – gør en forskel og vil være utrolig værdsat!

Pengene går til Kommende Kvindelige Iværksættere

Der er mange årsager til at kvinder holder sig fra at starte virksomhed og en af grundende er økonomi. Opstarts udgifter, så opstarten går nemmere og hurtigere. Måske du genkender følelsen?

Nu kan du være med til at støtte en kvindelig iværksætters opstart ved at donere et valgfrit beløb til projektet.

Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til væksten af kvindeligt iværksætteri i Danmark.

Her hos kvindeligeiværksættere.dk sætter vi fokus på de allerede etablerede selvstændige kvinder og på diversiteten indenfor iværksætteriet. Vi tror på at netop dette er vejen frem for at vækste iværksætteriet i Danmark.

Når du bidrager er du med til at støtte netop dette budskab, udbrede kendskabet til  kvindeligeiværksættere.dk, men vigtigst af alt er du med til at støtte en kvinde der har brug for et bidrag til at starte hendes virksomhed.

For hver gang vi har nået 15.000 dkk, bliver det muligt at søge om dette beløb. Støtter du med 2.500,- eller mere, har du mulighed for at få dit logo på hjemmesiden her med link til din virksomhed.

Dit bidrag gør en forskel!

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)