Kvindelige Iværksættere
Kvindelige Iværksættere
Det humanitære iværksætteri - Karoline Barkvoll
/

Karoline Barkvoll er 33 år gammel og bor i Aarhus. Hun er oprindeligt fra Norge, men har boet og arbejdet i Danmark siden 2012.

Karoline har virksomheden Research Humanity, hvor hun hjælper aktører i den sociale sektor med at løse komplekse udfordringer igennem workshops, research og projektstyring.

Da jeg ringer op til Karoline via Zencastr er det første hun fortæller mig, lige efter hej, at hun netop har landet en stor kunde og hun er ved at sprække af stolthed og glæde.

Karoline startede hendes iværksætter eventyr tidligere på året med overbevisningen om at hun kunne skabe store udviklingsmæssige forandringer indenfor bl.a. humanitære organisationer og hun har beviser på hendes CV at det er muligt.

Hun har en baggrund som kampagneleder og har i mange år arbejdet med udvikling af organisationer i fagforenings- og ngo-branchen, hvilket kræver løsninger på komplekse problemstillinger.

Med udgangspunkt i hendes egen viden, erfaring og baggrund, giver hun dig indsigt i hendes iværksætterhistorie, giver dig 3 råd med på vejen til din iværksætter rejse og så taler vi selvfølgelig om kvindeligt iværksætteri, mindset, faldgrupper og alt det der i mellem.

Og der er næsten ikke noget mere glædesfyldt for mig, når jeg som en af de første får lov at høre om de første succeser som ny iværksætter. I Dette tilfælde hvor Karoline har vundet en ny stor kunde.

Husk at subscribe og anmelde, så flere kan få glæde af de gode råd.

Du kan læse meget mere om Karoline og det hun tilbyder ved at tjekke hendes hjemmeside, følge hende på LinkedIn eller Instagram

Hjemmeside https://www.research-humanity.com/

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/research-humanity/

Instagram https://www.instagram.com/karolinebarkvoll/

Og hent også dine gratis iværksætter ressourcer og tilmeld dig ventelisten til kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/gratis

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/venteliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)